Kompanija Integral Inženjering a.d. osnovana je 1989.  Regionalni je lider u oblasti niskogradnje u kojoj, kao i u oblasti hidrogradnje, godinama uspješno posluje,  gradeći impozantne strukture i objekte od vitalnog društvenog i ekonomskog značaja. Za nama su kilometri i kilometri izgrađenih puteva i autoputeva, tunela, mostova, viadukata, pasarela, vodovoda.  Tu su i mnogi objekti specijalne namjene i značaja, kao što su vazdušne luke, helidromi, olimpijski te bazeni za rekreaciju, zatim granični prelazi, fabrike vode i hidrotehnički objekati, kao i sanitarne deponije.

Veoma smo ponosni na svoje poslovne rezultate, na zadovoljne klijente i partnere, kao i na reprezentativne infrastrukturalne objekte, te vrhunske ljudske i materijalnno-tehnološke resurse koji sve to omogućuju. Integral je uspio da postigne svoj prvobitni cilj a to je da postane visokokonkurentna međunarodna kompanija.

Osnovna djelatnost Integral Inženjeringa podrazumijeva sve vrste radova u građjevinarstvu – od izrade projektne dokumentacije i konsaltinga, do nadzora i izvođenja vrlo složenih objekata. Sa timom iskusnih inženjera i modernom opremom, prateći savremena dostignuća u nauci i tehnologiji, Integral Inženjering je u stanju da realizuje veoma složene i zahtjevne projekte.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

8-16h

Utorak

8-16h

Srijeda

8-16h

Četvrtak

8-16h

Petak

8-16h

Subota

-

Nedjelja

-

Email: iicbl@integralgrupa.com

Adresa

Naša adresa::

Trg Republike Srpske 8, Banja Luka Bosnia

GPS:

44.778152945604, 17.198903560638

Ostavite recenziju

Cijena
Lokacija
Osoblje
Usluge
Proizvod
Publishing ...
Vaša ocjena je uspješno poslana
Molimo vas da ispunite sva polja