Bosnalijek d.d. je najveći industrijski proizvođač lijekova kod nas, osnovan 1951. Trajno je orijentisan prema svojim korisnicima, radi kojih nastoji da svake godine obogati svoj proizvodni asortiman novim proizvodima, prilagođenim potrebama korisnika.  Struktura proizvodnog programa fokusirana je na lijekove masovne terapijske primjene. Strateški smo usmjereni na unapređene kvaliteta naših poslovnih i proizvodnih procesa. Zbog toga su kontinuirano usavršavanje, pažljiva analiza i brižljivo planiranje, temeljni principi našeg poslovanja. Bosnalijek je međunarodno poznati brend, sa predstavništvima u osam zemalja.

Temelji Bosnalijekovog razvoja su modernizacija pogona, edukacija i stalno usavršavanje zaposlenika, te usklađivanje poslovanja sa svjetskim farmaceutskim standardima. Bosnalijek je u svom višedecenijskom poslovanju opredijeljen za dosljednu primjenu kvaliteta u svim poslovnim operacijama i procesima. Na taj način proizvodimo lijekove vrhunskog kvaliteta pa nas se svrstava u međunarodno konkurentne farmaceutske kompanije.

Sistem kvaliteta Bosnalijeka u potpunosti je usklađen s nacionalnim i međunarodnim zakonskim propisima i standardima dobre proizvodne prakse, što opravdava očekivanja korisnika, partnera i regulatornih tijela. Interes i brigu za razvoj bosanskog društva, Bosnalijek svakodnevno iskazuje podržavajući projekte i manifestacije u oblastima kulture, sporta, nauke i obrazovanja.  Sve aktivnosti usmjeravamo na osiguranje savremenih tehnologija i opremu koja smanjuje emisije u okolinu, kao i na brigu za racionalno korištenje vode i energenata, edukaciju zaposlenih te razvijanje svijesti o potrebi stalne brige za prirodnu sredinu.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

8-16h

Utorak

8-16h

Srijeda

8-16h

Četvrtak

8-16h

Petak

8-16h

Subota

-

Nedjelja

-

Email: info@bosnalijek.ba

Ostavite recenziju

Cijena
Lokacija
Osoblje
Usluge
Proizvod
Publishing ...
Vaša ocjena je uspješno poslana
Molimo vas da ispunite sva polja