Sudski tumač za engleski jezik u Sarajevu sa dugogodišnjim iskustvom u sudskom tumačenju i prevođenju svih vrsta dokumenata na i sa engleskog jezika. Sudski prevod svih vrsta ličnih i poslovnih dokumenata i isprava, kao što su: diplome i dodaci diplomi, svjedočanstva, uvjerenja o ispitima, nastavni planovi i programi, izvodi iz matičnih knjiga, uvjerenja, dokumenta za vizu, i drugi često neophodni dokumenti.

Ostali dokumenti i isprave: ljekarski nalazi, uputstva za lijekove, naučno-tehnička dokumentacija, elaborati, studije, bankovni izvadci, potvrde o školovanju, vozačke dozvole s kategorijama, uvjerenja o nekažnjavanju, o nevođenju postupka, i dr.  Zatim punomoći, izjave, saglasnosti, rješenja i presude, registracije privrednih društava, zemljišni izvadci, bilansi, završni računi i prikazi uspjeha, statuti i ostali osnivački akti privrednih društava kao i organizacija i udruženja, sve vrste ugovora, marketing kampanje, Internet lokalizacija, i dr.

Sudske ovjere za inostranstvo (Apostille nadovjera). Prevod sa ovjerom sudskog tumača je službeni dokument koji predstavlja pravovaljanu javnu ispravu. Svojim potpisom i pečatom tumač garantuje da je ovjereni prevod ispravan i da sadržaj prevoda u potupnosti odgovara izvorniku.  Tumač prevodi dokumente koji se podnose nadležnim organima u zemlji i u inostranstvu, tj. gdje god je neophodna ili poželjna međunarodna Apostille nadovjera.

Troškovi sudskog tumačenja su prema tarifi utvrđenoj zakonom.

Više

Radno vrijeme

Ponedjeljak

10-18h

Utorak

10-18h

Srijeda

10-18h

Četvrtak

10-18h

Petak

10-18h

Subota

10-14h

Nedjelja

-

Email: sudskitumaczaengleski@gmail.com

Adresa

Naša adresa::

Područje Kantona Sarajevo

GPS:

43.856459043344, 18.413414239949

Ostavite recenziju

Cijena
Lokacija
Osoblje
Usluge
Proizvod
Publishing ...
Vaša ocjena je uspješno poslana
Molimo vas da ispunite sva polja