ASA grupacije je osnovana 1995 i bavila se automobilskim djelatnostima. Danas Grupacija ima preko 5000 uposlenih i 20 firmi vrijednosti preko milijardu KM. Stalna ulaganja i inovativne ideje bile su osnova da se ASA pozicionira kao jedan od stubova domaće ekonomije.

U proteklom periodu, ASA Grupacija, je zadržala poziciju najpoželjnijeg poslodavca kod nas, te se zajedno sa Prevent Grupacijom pozicionirala na listu Top 500 kompanija Centralne Evrope.  Nudimo širok spektar usluga u oblasti transporta i špedicije, finansija i računovodstva, kao i usluga u oblasti informacionih tehnologija i iznajmljivanja vozila, potom iskustvo u oblasti međunarodne i unutarnje špedicije, transporta i skladištenja, itd.

U okviru ASA grupacije djeluje i odsjek za finansije koji nudi usluge u posredovanju vrijednosnim papirima, kao i prikupljanjem finansijskih sredstava i investiranju u prenosive vrijednosne papire.  U 2007. godini ASA  grupacija osniva i osiguravajuće društvo, te lizing kuću. ASA Grupacija ušla je i u segment zdravstva, preuzimanjem privatne zdravstvene ustanove Eurofarm Centar Sarajevo.

U društvo ulažemo kroz našu Fondaciju Hastor – dobrotvornu neprofitnu organizaciju koja od 2006. godine podržava i osnažuje djecu i mlade u nastojanju da postanu samosvjesni lideri u svojim zajednicama.  Osnovna ideja i cilj Fondacije Hastor jest pružiti šansu mladima da uspješnim školovanjem i volonterskim radom učestvuju u razvijanju lokalnih zajednica i sopstvenih resursa.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

8–16:30h

Utorak

8–16:30h

Srijeda

8–16:30h

Četvrtak

8–16:30h

Petak

8–16:30h

Subota

-

Nedjelja

-

Email: info@asa.ba

Ostavite recenziju

Cijena
Lokacija
Osoblje
Usluge
Proizvodi
Publishing ...
Vaša ocjena je uspješno poslana
Molimo vas da ispunite sva polja